Comença l'estiu: Deures de vacances

Els deures de vacances de 5è els trobaràs al blog Quin estiu! Allà hi ha activitats de repàs i d’ampliació, propostes de lectures, jocs, vídeos, reptes, enigmes... i moltes coses més. Caldrà que et llegeixis molt bé les propostes i anar seguint les instruccions que hi ha per a cada cosa. Aquesta és l’adreça del blog Quin estiu!:

També faràs bé d’acabar qualsevol feina incompleta que tinguis a l’àlbum de final de curs. Si vols, també pots fer feines del llibre Món Lector.

Aquestes vacances no t’oblidis de llegir llibres! La lectura ens ajuda a aprendre i a passar-nos-ho molt bé. Escriu un comentari aquí al blog de la classe sobre quin llibre estàs llegint i anima els teus companys i companyes a llegir-lo si t’està agradant, per què, etc.

Si encara vols fer més feina, pots comprar-te un quadern de vacances de 5è en una llibreria i anar-hi fent les activitats de les diferents àrees.

En el cas que tinguis qualsevol dubte, pots escriure aquí al blog de la classe, directament al blog Quin estiu! o un correu-e al teu mestre.

Et desitgem molt bon estiu! A passar-ho bé i a tornar el setembre amb tots els ànims i forces!


Comentaris