Dubtes o preguntes

Tens alguna cosa que vols demanar? Escriu a COMENTARIS i algú et respondrà!

Comentaris

 1. Hola soc la Maria tinc un dubte no m'ha quedat gaire clar lo de arrodonir nombres, pots fer me un repas.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola, Maria! La veritat és que, com ja us vaig explicar, aquesta és la part més difícil de la unitat 1. Jo et recomano que vagis estudiant allò que s'explica als fulls i que vagis fent les activitats fins que et surtin bé a la primera i vagis guanyant seguretat.
   Així per internet és complicat fer un repàs, però en tot cas, tingues en compte unes quantes coses:
   1- Arrodonir un nombre vol dir aproximar-lo a una quantitat acabada en la xifra zero.
   2- Si arrodonim a les desenes allò que fem és veure a quina desena s'acosta més la quantitat. Per exemple, 11 s'acosta molt a la desena 10, 37 a la desena 40 o 7.862 a la desena 7.860.
   3- Quan arrodonim a la desena, obtenim un nombre que acaba en un 0. Quan arrodonim a la centena (100) obtenim una quantitat que acaba en dos 0.
   4- Quan arrodonim al miler, obtenim un número que acaba en 3 zeros.

   Si et sembla, mira d'arrodonir aquestes quantitats a les centenes i et diré si ho has fet bé:
   96, 982, 7.654 i 17.453.

   Elimina
 2. joan guapo somos el christian y el mark con k te echamos de - ermoso gupeton preciosidad aver cundo nos vemos

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola, nois! Potser ens passem una mica amb els adjectius, no? Però bé, jo us recordo amb estimació. I desitjo que us estigui anant molt i molt bé aquest curs!

   Elimina
 3. Hola soc Josenid si no estic comentant com la meva cuenta es perquè no puc comentant , la meva pregunta es quan va a celebra la castanyera

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola, Josenid! La festa de la Castanyada la farem aquest divendres a la tarda.

   Elimina
 4. Hola Joan, hola companys, soc la Alisa, us voldria comentar sobre de castella, figurado, hem costa bastant hem podrieu ajudar?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Alisa, soy Yasmina.
   Figurado es una palabra o frase que significa que no es literalmente, que no lo dice en serio,
   como cuando dices "Me va a matar" no es real que te van a matar eso es sentido figurado.

   Elimina
 5. Hola Joan soc la Alisa, tinc un problema no hem surt en el google earth el mapa on posa les ciutats i tinc sol el satel·lit.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola, Alisa! No pateixis. Com ja he explicat aquest matí a la classe, aquest treball el farem demà divendres, a la classe amb els chromebooks.

   Elimina
 6. Hola soc la Alisa, yo se que vol dir figurado pero volia dir que, hi havia una activitat en la fixa de castella que era la de on posava que teniem que alinear que vol dir cada frase i hem costava ferla perque no entendia i hem costava, com per exemple "a ojo de buen cubero"aunque ara ya se que vol dir. Pero grasies igualment Yasmina.

  ResponElimina
 7. Hola no se com entrar al treball de matematiques que em de estudiar,
  de rectes i sements.
  Pol Garcia.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola, Pol!
   De moment, sobre aquest tema, cal que et miris i estudiïs bé la presentació que hi ha aquí al blog i que ja hem vist diverses vegades a la classe.
   També pots anar estudiant les activitats que tens en paper.
   Aquí al nostre blog també hi ha el vídeo que explica molt bé com es pot traçar la mediatriu d'un angle amb el regle i el compàs.
   Finalment, al classroom de Matemàtiques hi ha fulls que més endavant farem en paper.

   Elimina
 8. Hola soc la Alisa, tinc un dupte sobre catala, el conte que tenim, per exemple el meu el daltonic, tenim que inbenar el conte o ens donaras el conte ya fet?

  ResponElimina
 9. Hola, Alisa!
  Tal i com vaig explicar a la classe, el conte és un dels d'aquell llibre Contes per explicar en 1 minut. No us l'heu d'inventar, no. D'aquí uns quants dies, quan ja tothom disposi del conte en paper, farem un calendari per tal que cadascú sàpiga el dia que l'haurà d'explicar.

  ResponElimina
 10. Hola a totom soc la Alisa tinc un dupte sobre Scratch. Que no se com girar el personage a laltre costat, per exemple si el peixet esta a la dreta com hu faig per girarlo a la esquera.🧐

  ResponElimina
 11. Hola Joan te arribat la presentació dels monuments del mon

  ResponElimina
 12. Hola soc la Alisa tinc una pregunta que si es pot parlar amb un company per correu? Es que la Manal i jo tenim un projecte sobre Alaska.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Si és per a coses d'escola, sí. Cal vigilar molt que tot vagi bé, que no hi hagi problemes.

   Elimina
 13. Hola soc el Pol en el travall que hem d´estudiar: RECTES I SEGMENTS, hi ha una pagina que es la 13 adalt on l´escrit on ho explica crec que esta mala ment per que hi posa: SELS SEUS PUNTS.

  adeu Joan p.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Pol, soc la Yasmina i volia dirte que aixo que dius es veritat.
   Sera un simple error segur que volia posar "ELS SEUS PUNTS".
   Adeu.

   Elimina
 14. Hola soc la Maria i volia preguntar una cosa ahir vaig enviar la peixera amb scratch tu joan l'as rebut no se si ho vaig fer be.

  ResponElimina
 15. Hola Maria, soc la Alisa putse et puc ajudar com vas enviar la peixera?

  ResponElimina
 16. Hola Maria soc jo Alisa pot ser et puc ajudar, explicam com vas enviar la peixeria de Scrach.

  ResponElimina
 17. Gracies Alisa soc la Maria ja ho he solucionat lo de scratch gracies per ajudarme !

  ResponElimina
 18. Hola Joan me donat compte que el exersisi de castella de la canço Reinas hi ha una falta a la regunta tres en la paraula nena en comptes de posar niña posa nína

  ResponElimina
 19. De res Maria, i lo de castella tabe m'e donat

  ResponElimina
 20. Hola a tots soc la Alisa, tinc un problema sore la image on diu que la clici per saber mes sobre la morfologia, i cuant la clico no hem surt les expicasions ni res sol la foto.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola, Alisa! Aquest comentari no l'has de fer aquí, sinó a l'entrada corresponent. A què et refereixes? Suposo que a l'entrada FORMES DELS BOLETS, veritat? Ara ho miro i ho arreglo. Gràcies!

   Elimina
 21. Hola soc la Alisa, acabo de fer els deures del classrom de medi natural, els 5 regnes, y hem surt malament, pero yo estic segura que esta be, perque ho he comprobat.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola, Alisa! No pateixis, que si és com tu dius, ja ho comprovaré i ho veuré.
   En el cas que realment t'haguessis equivocat, tampoc no et preocupis, que ja sé que aquesta feina és especialment complicada, massa per als vostre coneixements. Bona nit!

   Elimina
 22. Hola a tots, soc la Alisa, tinc un dupte, sobre la pagina de matematiques "El sistema de numeracio decimal". En la activitat 1 no u enteng el que tenim que fer, perque no posa el que tenim que fer.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola, Alisa! En aquesta pàgina es combina l'explicació amb les activitats. Al principi hi ha unes preguntes, que ja vàrem respondre tots junts a la classe, després hi ha informació sobre el sistema de numeració decimal i finalment hi ha tres activitats. A la primera diu "Completa" i és això allò que cal fer: completar les igualtats; per exemple a la a) s'ha d'escriure al requadre gris a quantes desenes equivalen 10 unitats.

   Elimina
 23. hola soc ian pro quanposu la wikipedia per mira una cosa de una canoa al pusaro al castella em surt un buquè.

  ResponElimina
 24. Hola a tots!! Soc la Alisa, tinc un problema, en els deures de classroom de palavras sinonimo i antonimo, quan clico el audio no sento res .

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola, Alisa!

   Ho he estat comprovant i se sent bé. Mira de provar-ho amb diferents navegadors (Chrome, Firefox, Edge, Opera, Explorer...) i comprova també si està ben configurat el so a l'ordinador.

   Si no te'n surts i segueixes tenint aquest problema, no hi pateixis, que ja se sap que la tecnologia de vegades falla.

   Elimina
 25. Hola a tots !! Soc yo la Alisa. Tinc una pregunta. En el calendar del blog posa el dijous un treball de medi social que yo no conexo, d'una historia. Hem podriue dir quin treball es? Bueno bona sort a totom abracades, Alisa.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola, Alisa! Crec que és un error que deuen haver comès els encarregats d'agenda, no hi pateixis!

   Elimina
 26. Hola a tots soc la Maria avui he obert lordinador i el flash player debug ha desaparegut l'he intentat tornar a instalar i no s'instala vosaltres sabeu com solucionaro, ha i bona tarda adeu!!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. És possible que un antivirus l'hagi esborrat. Torna a baixar el programet i ja estarà. Si seguís esborrant-se, caldria configurar l'antivirus. Tant als ordinadors de l'escola com als meus no s'elimina pas.

   Elimina
 27. Hola Joan soc la Maria he vist els deures de classroom sobre el flash layer pero no hem dixa descarregar el flash player debug i no puc obrir la activitat

  ResponElimina
  Respostes
  1. La feina és per a d'aquí uns quants dies. Ho farem a la classe. Tot i això, aniria bé que pogués funcionar-te el programet perquè és una de les poques maneres de poder seguint veient els fitxers Flash.

   Elimina
 28. Hola a tots soc la Alisa! Tinc una pregunta. En el classroom, el treball D'unotat de mesura: longitud, donc que no entenc que vol dir un tram. (es on esta el problema del cicliste).
  Bueno adeu i bona sort.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola, Alisa! La millor cosa que es pot fer quan no es coneix una paraula és buscar-la al diccionari. N'hi ha en forma de llibres i també digitals. A Internet se'n troben força i molt bons, com per exemple el diccionari DIEC.

   Elimina
 29. Hola, soc la Yasmina i os volia dir que he anat a la plaça del pí a
  veure qui a guanyat el concurs del punt de llibre, i de cicle superior en 1r
  lloc va guanyar la Lucía Roca Espinosa de 5é C i en 2n lloc la Abrar Boulahfa de 6é C (la meva millor amiga).

  ResponElimina
 30. Hola! Una cosa esque sobre l'esquema de la prehistoria no m'en recordo com es fa, hem podrieu ajudar?
  Bueno adeu i bona sort.
  Alisa

  ResponElimina
  Respostes
  1. Alisa, com que tens molts dies per fer el treball, millor que t'ho expliquem a la classe, que així per internet és una mica complicat. D'acord?

   Elimina
 31. Hola! tambe he trobat una falta en l'escema, que esque posa cacen y s'escriu caçen.
  Bueno bona sort!
  Alisa

  ResponElimina
  Respostes
  1. No és una falta, no, Alisa. Recorda que una "ç" no s'escriu mai davant de la lletra "e" ni tampoc de la lletra "i".

   Elimina
 32. A d'acort. Grasies!
  Alisa

  ResponElimina
 33. Respostes
  1. Hola! Recorda que primer sempre cal que et presentis i saludis abans d'escriure un missatge, d'acord?

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el comentari tan bé com puguis, sense fer faltes, sense córrer. Revisa'l un cop l'hagis acabat.